Trucks voor uw bedrijf

hesselink-trucks - TrucksBent u op zoek naar trucks voor uw transportbedrijf? Dan wilt u als beginnend bedrijf slim zijn en tweedehands modellen willen kopen. Want deze trucks hebben er weliswaar al wat kilometers opzitten, ze kunnen vele jaren zo niet decennia mee. Een vrachtwagen is dan ook iets geheel anders dan de personenauto. Het gaat er veel minder om wat u er mee uitdrukt. Het gaat niet zo zeer om stijl, uiterlijk en de esthetiek van het voertuig maar meer om de praktische en pragmatische rol die deze trucks kunnen vervullen. Voor u als bedrijf maar ook voor de chauffeurs die er in rond moeten rijden. Zeker voor langere afstanden is comfort belangrijk. Een prettige stoel en eventueel een slaapcompartiment als de transportwagens de grens passeren mag u dan op zijn minst verwachten. Dat is dan ook zeker waar de vrachtwagensvan ons op zijn minst aan voldoen! Hebben we u al geïnteresseerd gemaakt? Schroom dan niet langer maar kijkt u eens op onze website. Daar vindt u een brede selectie aan tweedehandse trucks die niet onderdoen voor nieuwe. Er zijn maar weinig bedrijven die daadwerkelijk nieuwe trucks uit 2016 kopen. Wilt u waar voor uw geld maar hebt u niet al te veel te besteden? Dan koopt u trucks en andere voertuigen van dit kaliber bij Hesselink trucks. Kijkt u maar eens op onze website want daar vindt u ons laatste en huidige aanbod: hesselink-trucks.nl. Erg eenvoudig te onthouden dachten we zo. Vergeet ons niet te bookmarken zodat u wat vaker bij ons terug kunt komen. We hebben een snel veranderd assortiment. Hebt u bijvoorbeeld al een merk, type dan wel bouwjaar op het oog? De kans is groot dat we het hebben of in ieder geval snel kunnen aanbieden. Zo nodig gaan wij zelfs voor u op zoek naar deze trucks! Dat is dan ook een reden om ons te blijven volgen. Naast bookmarken kunt u ons liken op het sociale medium Facebook. Daar plaatsen we eventuele kortingen, de laatste vrachtwagens en leuke weetjes over deze stalen rossen.

Wij verkopen trucks in alle soorten en maten

De derde manier om ons te blijven volgen is door u lid te maken van onze nieuwsbrief. Veel bedrijven hebben geen Facebook of doen er erg weinig aan. Dan begrijpen we dat veel trucks aan uw neus voorbijgaan. Dat is zonde dus abonneer uzelf op de nieuwsbrief die u vervolgens gratis eens per maand in uw inbox mag verwachten. Wie weet zijn de nieuwste trucks binnenkort van u. Natuurlijk controleren wij onze trucks bij binnenkomst. We kopen ze nooit zomaar op. Daar gaat een uitgebreide keuring aan vooraf zodat we u het beste van het beste kunnen aanbieden. Uiteraard vervangen wij alle onderdelen die versleten zijn of waar we verder aan twijfelen. Op die manier kunt u de trucks na aankoop direct meenemen en gaan gebruiken. Wielen worden per definitie vervangen, de motor wordt nagekeken en de vrachtwagens krijgen een flinke poetsbeurt. Natuurlijk koopt u niet via het internet deze vrachtwagens. Dit zijn gevallen waarbij u beter de kat uit de boom kunt kijken door ons te bezoeken in Saasveld, Overijssel. Dat zeggen we omdat foto’s simpelweg kunnen bedriegen. Ook al plaatsen we nog zoveel foto’s van diverse hoeken van deze trucks inclusief het interieur, u weet nooit of dit met de werkelijkheid overeenkomt. Tevens is het erg belangrijk dat u weet wat voor vlees u in de kuip hebt. Daarom staan alle technische specificaties op de website inclusief de geschiedenis van de truck die u op het oog hebt. Ook in dit geval bent u vast nog niet helemaal tevreden. Net als wanneer u een auto of motor gaat kopen wilt u vast een proefrit maken in de vrachtauto’s van uw dromen. En dat is meer dan logisch. Wij willen dit erg graag voor u faciliteren. U kunt doordeweeks spontaan bij ons langskomen maar het kan ook zeker geen kwaad om van te voren even een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat er iemand voor u klaarstaat die met u een proefritje kan maken. Klinkt u dit als muziek in uw oren en hebt u al een aantal vrachtwagens op het oog? Schroom dan niet langer maar klim in de pen en schrijf een brief, stuur een e-mail of bel ons even op om die afspraak te maken. Dan staat er op de afgesproken dag iemand klaar om samen met u de cabine in te duiken. Reken er maar op dat hij u van alle informatie kan voorzien zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Wist u dat u ook tweedehandse modellen kunt vinden bij Hesselink?

Want lang niet alle voertuigen zult u nieuw willen kopen. Soms past dat absoluut niet binnen het budget van de klant. Waarom te veel betalen als u ook genoegen kunt nemen met trucks die er uitzien en rijden als nieuw? U bent toch zeker geen dief van uw eigen portemonnee? Wilt u trouwens uw trucks aanbieden? Ook dat is zeker mogelijk. Wij kijken naar de kwaliteit van uw trucks, bepalen aan de hand van het onderhoud, type en bouwjaar een prijs en komen dan bij u met dit bod. Over alle prijzen valt te onderhandelen. Wellicht kunt u met dit bedrag investeren in nieuwere vrachtauto’s! Wij hebben vrachtwagens van diverse merken waaronder:

  • Iveco,
  • Daf,
  • Volvo,
  • Renault
  • En Mercedes-Benz.

Naast deze grote machines verkopen we ook landbouwvoertuigen zoals trekkers, trailers en landbouwmachines. Neem vandaag nog een kijkje op de site!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn