Taxi Delft

delft.taxi - taxi DelftZoekt u een taxi? Delft biedt diverse opties. Als u woont in deze stad kent u “taxi Delft” vast en zeker. Het is een bekende taxiservice en daar zijn we erg trots op. Wat u van ons mag verwachten zijn onder andere:

  • We krijgen u snel van punt A naar punt B.
  • Geen vreemde toeren in het verkeer, u voelt zich veilig in onze taxi in Delft.
  • We rekenen een lage instapprijs en ook de prijs per kilometer valt erg mee. Als u kiest voor taxi Delft, dan bent u absoluut geen dief van uw eigen portemonnee.

“Taxi Delft”, ook wel taxi Delft Cityway genoemd bestaat al vele jaren en we hebben een goede staat van dienst. De taxi speelt een belangrijke rol tussen openbaar vervoer en uw eigen auto. Als u bijvoorbeeld naar het vliegveld wilt, dan is het onprettig om uw auto mee te nemen. Die staat dan lang onbeheerd of tegen flinke woekerprijzen op de parkeerplaats van die luchthaven. U wilt niet met het openbaar vervoer naar het vliegtuig toe omdat u niet echt kunt rekenen op de treintijden. Straks mist u dankzij de NS uw vlucht. Een relaxte rit naar Schiphol mag u van taxi Delft verwachten. We rijden u er op de afgesproken tijden naartoe zodat u relaxt aankomt, rustig in kunt checken en u over het algemeen niet hoeft te haasten. Ook als u lekker uit bent geweest in de grote stad Amsterdam of simpelweg als student de weg kwijt bent geraakt in Delft zelf, is het geen overbodige luxe om de taxi te nemen. Al was het enkel uit eigen veiligheid. U moet in dit soort gevallen nooit uw eigen auto nemen. Natuurlijk denkt u daar op dit moment ook zo over maar als u eenmaal beschonken bent en u uzelf moed hebt ingepraat dan kunnen er levensgevaarlijke situaties ontstaan als u toch met de auto huiswaarts gaat. Niet alleen raden we het autorijden af na een nachtje doorhalen, ook fietsen is dan gevaarlijk. Voor u het weet ligt u in de gracht, en die zijn er in Delft in groten getale. Sla daarom het telefoonnummer van “taxi Delft” op zodat u of een van uw vrienden hopelijk aan ons denken als u niet meer kunt rijden of fietsen. Het is een zeer betaalbaar ritje dus ook voor studenten goed te doen.

Laat u rondrijden door de Randstad met taxi Delft

En zo arm zijn studenten nu ook weer niet. Ze kunnen het zich veroorloven om hun studie elk jaar te betalen, om elk weekend los te gaan in de stad en om zo af en toe naar concerten te gaan. Dan kan een taxiritje met taxi Delft ook prima. Niet alleen dronken mensen vervoeren we in onze taxi door Delft. We zijn van alle markten thuis. Het ritje naar Schiphol is daarbij een ander goed voorbeeld. Maar ook als u simpelweg geen zin hebt om met de auto naar de schouwburg te gaan omdat u zich wilt relaxen dan halen we u graag even op. Wilt u lekker shoppen en wilt u eens uit Delft om grotere steden in de Randstad te bewonderen? Kiest u dan wederom voor taxi Delft want met het grootste gemak vervoeren we u naar Rotterdam, Den Haag of Amsterdam. Geniet van de prachtige winkelstraten, de grote meubelboulevards en de vele winkelcentra die u in deze steden kunt vinden. Of bezoekt u een gerenommeerd museum, bezoek een dierentuin of ga naar het strand van Scheveningen. De Randstad  biedt diverse mogelijkheden die nu dankzij “taxi Delft” binnen handbereik zijn. Het is niet bepaald een leuke onderneming om over de snelwegen van deze streek te rijden. Files zijn schering en inslag en zullen uw humeur al snel bepalen. Kiest u voor taxi Delft als u snel vervoerd wilt worden want wij kennen de slimme binnendoor weggetjes als geen ander! Maakt u regelmatig gebruik van onze service? Dan mag u flinke kortingen verwachten die kunnen oplopen tot maar liefst 65 procent op een volgend ritje.

We staan binnen enkele minuten bij u voor de deur

Niet iedereen heeft een auto of voelt zich zeker in hun wagen. Dat is niets om u voor te schamen maar kan er wel voor zorgen dat u liever niet naar een andere stad reist. Wellicht doet u veel met de bus of de fiets, maar wilt u eens naar Rotterdam. De trein is een optie maar dan bent u erg afhankelijk van de treintijden en de NS. Dat is geen fijn vooruitzicht. Kiest u voor taxi Delft, dan wordt u op de afgesproken tijden afgehaald, vervoerd en ook weer teruggebracht na een gezellig dagje in een andere mooie stad van Nederland. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Laat u dan eens verrassen door onze service. Vergeet dan ook niet om ons telefoonnummer op te slaan in uw smartphone zodat u direct kunt bellen als u ons nodig hebt. Wilt u graag weten wat andere mensen over ons vinden? Dan vindt u op onze site naast een hoop informatie over onze services en prijzen diverse reviews en getuigenissen. Wellicht wilt u ook wel een berichtje achtergelaten als u zich door ons hebt laten vervoeren.

  • Bent u al wat ouder en moeilijk ter been?
  • Hebt u geen rijbewijs meer en komt u daardoor weinig uw huis uit?
  • Laat u dan door ons bedrijf van hot naar her verplaatsen! We helpen u graag met in- en uitstappen!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn