Zoekt u de juiste containers voor uw firma?

Als u in een bedrijf werkt waar heel veel grote goederen over geslagen dienen te worden of als u werkzaam bent in een afvalcentrale, dan hebt u natuurlijk altijd wel belang bij goede containers. Om hun doel perfect te dienen, moeten ze de juiste afmetingen hebben. Want wat hebt u nou aan een container die net niet op een andere gestapeld kan worden. Dat werkt natuurlijk niet zo efficiënt, dus het is belangrijk om goed passende containers aan te schaffen, die ook gemakkelijk zijn in het gebruik. Maar waar vindt u die eigenlijk? Waar is de meest perfecte container eigenlijk te vinden? Het is vaak zo dat bedrijven tientallen jaren bezig zijn om de juiste containers te vinden, omdat ze er telkens achter komen dat een bepaald soort het toch niet helemaal is. Hij gaat niet lang genoeg mee of er mankeert wat anders aan. En dan is het zaak om weer een nieuwe leverancier te zoeken, in de hoop dat deze wel goeie exemplaren te bieden heeft. Hoe prettig zou het zijn als u in één keer goed zou zitten? Dat u niet jaren hoeft te doen over het selecteren van goeie containers? Dat zou iedere bedrijfsleider wel willen! En het goede nieuws is dat dit nu ook mogelijk is. En dat allemaal dankzij de firma KTK Containers, waar eenieder terecht kan om een passend exemplaar aan te schaffen. Wij hebben ze werkelijk in alle soorten en maten, omdat wij van alle markten thuis zijn. Wij hebben dan ook voor ieder wat wils. De kans is dus  heel erg groot dat u bij ons vindt wat u zoekt! Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dat is uiteraard altijd goed om te weten. Ons team staat te allen tijde voor u klaar om met u mee te denken over een oplossing op maat. Wij hebben vele soorten containers standaard in ons assortiment, maar wij bieden u daarnaast ook graag de mogelijkheid om er eentje of meerdere op maat te laten maken. Zo kunt u helemaal zelf aangeven wat uw wensen zijn en waar wij rekening mee moeten houden in het ontwerp. Kortom, bij KTK is de klant nog echt koning en staat diens wensen centraal. Twijfel daarom ook niet langer, maar hak vandaag nog de knoop door om voor een van onze containers te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen. Als u containers wilt bestellen, dan raden wij u zeker aan om snel even een bezoekje te brengen aan onze website ktk.nl. Daar vindt u ons complete aanbod. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant. Graag tot ziens!

Wij bewijzen dat hoogwaardige containers helemaal niet duur zijn

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan. En dit is dan niet alleen gebaseerd op het feit dat wij op maat gemaakte containers bieden en heel klantvriendelijk zijn, maar ook omdat wij de laagste tarieven hanteren die er maar te vinden zijn in deze branche. Wij houden er niet van om onze klanten met hoge prijzen de confronteren en doen dit daarom ook niet. En zeg nou zelf, u zou toch ook liever niet een al te groot budget willen reserveren voor de aanschaf van containers voor uw bedrijf? U wilt toch ook het liefst voordelig uit zijn? Wees dan geen dief van uw eigen portemonnee en kies voor KTK. Bij ons betaalt u nooit te veel! Gelukkig betekenen lage prijzen bij ons niet dat de containers ook minder goed zijn of minder lang mee gaan. Bij ons vindt u juist een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding, wat betekent dat u waar voor uw geld krijgt. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in dit vak en zijn daarom in staat om iedereen de allerbeste containers te leveren die er maar mogelijk zijn. Kortom, bij ons bent u aan het enige goede adres voor een dergelijke investering!

Wat kunt u zoal van ons verwachten?

Om een indruk te krijgen van wat wij zoal voor u in petto hebben, sommen wij graag de mogelijkheden even voor u op. Zo ziet u meteen hoe veel verschillende soorten containers wij wel niet voor onze klanten in de aanbieding hebben. Bij KTK vindt u:

  • rolcontainers
  • perscontainers
  • roll overs
  • marcolins
  • pythons
  • en nog veel meer!

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. En dat allemaal voor een zacht prijsje. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor onze firma te kiezen. Er zijn gewoon geen nadelen! Aarzel daarom ook niet en plaats vandaag nog een bestelling op ktk.nl. Als u eerst echter even van de hoed en de rand zou willen weten of een specifieke vraag hebt over een van onze containers, dan raden wij u zeker aan om even contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord. Zij nemen altijd uitvoerig de tijd voor al uw vragen over dit onderwerp, dus daar kunt u zeker van op aan. Schroom daarom niet en laat gauw iets van u horen. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op ktk.nl invullen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn