Taxi Hengelo staat 24 uur per dag voor u klaar

Dankzij stadtaxihengelo.nl weet u zeker dat er altijd een vervoersbedrijf in de regio Twente voor u klaarstaat. Natuurlijk werken we voornamelijk in Hengelo, maar als u snel naar vliegveld Twente in Enschede moet, dan mag u uiteraard ook op ons rekenen. Ons bedrijf neemt enkel chauffeurs in dienst die een passie voor het taxi rijden hebben. Ze weten feilloos aan te voelen of u zin hebt in een leuk gesprek of dat u eventjes met rust gelaten wilt worden. Ze doen daar overigens beslist niet moeilijk over! U mag het zeggen want bij Taxi Hengelo is de klant nog echt de koning. Het is niet langer noodzakelijk om alle straten uit het hoofd te leren als taxichauffeur want we maken uiteraard gebruik van een GPS-systeem. Toch kennen onze chauffeurs de stad op hun duimpje. Een wegblokkade kan immers al roet in het eten gooien. Maar dat geldt niet voor Taxi Hengelo! Ongeacht welke opstopping of file, u komt altijd op tijd aan op de plek van bestemming. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vergeet dan niet om deze website even op te slaan en om tevens het telefoonnummer van Stad Taxi Hengelo in uw smartphone te zetten. U betaalt na het ritje direct bij de chauffeur. Uiteraard is Taxi Hengelo met de tijd meegegaan zodat u niet alleen in cash kunt betalen, maar ook met de pin en credit card.

Dankzij taxi Hengelo hoeft u geen afspraak meer te missen

Er zijn vele redenen waarom u een taxi in Hengelo nodig hebt. Misschien vindt u het vervelend om met het openbaar vervoer te reizen, bent u zelf niet in bezit van een auto en is de bestemming net iets te ver weg om even naar toe te fietsen. Misschien is het weer akelig en wilt u daarom liever gebracht worden dan dat u door de regen of sneeuw moet ploeteren. Onze taxi’s zijn ruim en daardoor zeer geschikt voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn. Of dat nu komt door slijtage of een ziekte of omdat u bent gaan stappen in de stad, het maakt ons niets uit. Het zal u dan ook niets verbazen dat er heel wat studenten onder onze klandizie vallen. Het is een stuk veiliger om met Taxi Hengelo thuis te komen dan de fiets te pakken, ook al is het maar een kwartiertje fietsen van het centrum naar uw studentenkamer. Naast deze voor de hand liggende voorbeelden kunt u ook op Taxi Hengelo rekenen als u:

  • Op zoek bent naar bedrijfsvervoer of ander groepsvervoer. Bijvoorbeeld om u allen naar een conferentie of personeelsuitje te rijden.
  • Leerlingenvervoer, bijvoorbeeld bij uitstapjes naar musea of het zwembad.
  • En als speciaal vervoer naar het vliegveld zodat u ruim op tijd aan komt om in te checken. Wilt u bij terugkomst worden afgehaald door Taxi Hengelo? Dan kunt u dat dagen zo niet weken van te voren vastleggen.

Naar het station, vliegveld of vergadering? Bel ons vandaag nog op

U kunt ons het beste bereiken door even te bellen. Dat is de slimste oplossing, zeker als er haast bij is geboden. Als u andere vragen hebt dan kunt u ons een e-mail sturen. Via de sociale media kunt u tevens diverse informatie en foto’s vinden van onze taxiservice. De taxi’s worden vrijwel dagelijks door onze monteurs gecontroleerd zodat er tijdens een ritje niets kan gebeuren. Deze auto’s zijn luxe en ruim zodat u altijd veel beenruimte hebt en zelfs in de auto kunt werken op uw laptop. Dat maakt ons bedrijf als zakelijk vervoer ook zeer geschikt. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn