Containertransporten

Rugo - ContainertransportenBent u op zoek naar een bedrijf dat containertransporten voor u kan regelen? Zoek dan niet verder, maar bekijkt u onze website, rugo.nl, en lees vooral even verder. Containertransporten zijn transporten waarbij een zeer grote hoeveelheid containers worden vervoerd. Dit zijn niet de containers waarin u uw huisvuil gooit of die u in supermarkten ziet. We hebben het hier over de grootste variant, de scheepscontainers. Deze containers zijn er als het goed is maar in een maat zodat ze in elke haven op dezelfde manier kunnen worden gestapeld. Dat is niet alleen een zegen voor de havens in de wereld die dagelijks grote hoeveelheden vracht te verwerken krijgen. Ook scheelt dat voor de scheepsbouwers, cargovliegtuigen en vrachtwagens want het is nu mogelijk om via al deze manieren containertransporten te verwerken. Containertransporten komen immers niet enkel neer op oceaanstomers die andere continenten aandoen. Dat is uiteraard wel waar het leeuwendeel van de containertransporten zich op focust: transcontinentale lijnen. Tevens is de oceaan waarschijnlijk de plek waar qua kwantiteit de meeste containertransporten plaatsvinden. Maar in het binnenland moeten deze containers op geheel andere manieren vervoerd worden. Hoe u het ook wendt of keert, met enkel een groot schip redt u het niet. Als logistiek bedrijf weten wij als geen ander om uw container op de plaats van bestemming te krijgen. Of u nu het eindstation of tussenstation bent van deze logistieke reeks, het maakt ons niets uit. Wellicht verwerkt u materiaal tot een tussenproduct om het vervolgens weer te verzenden naar andere landen. Wellicht verwerkt u bijvoorbeeld ijzererts tot staal dat dan weer naar een ander land moet om daar om te smelten tot de huishoudelijke producten die we dagelijks gebruiken. Het kan net zo goed gaan om afgeronde producten. Veel artikelen worden in Azië geproduceerd maar er wordt ook veel dichter bij huis uitbesteed in Oost-Europese landen. Containertransporten naar deze landen gaan via de vrachtwagen. Zoekt u een goede transporteur? Dan moge het hopelijk wel duidelijk zijn dat u daarvoor het beste bij ons kunt aankloppen.

We bieden mondiale containertransporten aan

We kunnen in grote hoeveelheden containertransporten verwerken naar centraal Europese landen en naar Scandinavië als u het graag via vrachtwagens wilt laten vervoeren. Moeten artikelen verscheept worden in groten getale naar andere continenten zoals Noord-Amerika, Azië of Afrika? Dan kunt u ook bij ons terecht als het aankomt op deze containertransporten want we hebben diepzeebestemmingen naar vrijwel elk ander continent. We hebben vaste partners waar we mee samenwerken zodat u er wel van op aan kunt dat al uw containertransporten snel op de plek van bestemming arriveren. U hoeft dit enkel aan te geven en dan kunnen we een samenwerkingscontract opstellen. U zult daarbij erg veel werk uit handen geven maar dat betekent niet dat we belangrijke beslissingen voor u gaan maken. Dit doen we altijd in overleg met u zodat u weet waar u aan toe bent en tevens weet wat de status van de containertransporten zijn. Over containertransporten moet u niet te licht denken maar het zal u snel opvallen dat dit hele proces bij ons werkt als een geoliede machine zodat u het na een aantal keer uittesten niet meer hoeft te controleren. Vervolgens kunt u vol vertrouwen al uw transport aan ons overlaten en mag u er vrijwel blindelings vanuit gaan dat uw containertransporten zonder uitzondering op de gewenste bestemmingen aankomen. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Dan is dat nog niet alles want niet alleen zorgen we voor de praktische kant van deze containertransporten, tevens regelen wij het papierwerk. U begrijpt ook wel dat hier heel wat bureaucratie bij komt kijken. Uw artikelen gaan diverse grenzen over. Zowel landsgrenzen als continentale grenzen. Om dit in goede banen te leiden dient men in het bezit te zijn van de juiste papieren. Ook dit is een onderdeel van de containertransporten en ook voor dit soort werk kunt u bij ons aankloppen.

Uw handel veilig verscheept naar de andere kant van de planeet

Is uw getransporteerde product in de haven van Rotterdam of Antwerpen aangekomen en per vrachtwagen bij u bezorgd? Dan bent u er misschien nog niet. Wellicht wilt u juist dat het niet langs uw magazijn of loods gaat. Wellicht hebt u liever dat het verder wordt verwerkt tot kleinere pakketten die per vrachtwagen worden vervoerd naar landen in het Oosten om het daar te verwerken tot eindproducten. Als dat het geval is, dan kunnen deze containertransporten naar onze loods worden vervoerd. Wij gaan dan direct aan de slag met het ompakken van uw producten zodat ze binnen enkele uren vervoerd kunnen worden door ons transportbedrijf naar bijvoorbeeld Hongarije, Polen of Slowakije. Eenmaal afgeleverd en daar verwerkt? Dan bezorgen we het bij u af en kunt u het verder verdelen door het te distribueren naar uw klanten. Deze klanten zijn dan waarschijnlijk de winkels die uw geleverde en geproduceerde producten aan de man brengen, kortom: aan de consument verkopen. Wilt u graag weten wat onze services allemaal nog meer voor u kunnen beteken? Of wilt u vast een prijsopgave hebben? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We stellen u graag gerust en geven u graag een offerte. Voor al uw vragen kunt u ons:

  • Opbellen tijdens kantooruren,
  • Langsgaan bij ons op het kantoor in Denekamp,
  • Of een e-mail sturen dan wel het online contactformulier invullen met al uw prangende vragen. Onze klantenservice komt vervolgens zo spoedig mogelijk bij u terug. We hopen snel van u te horen!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn