Een afvalcontainer huren voor bedrijven en particulieren

U wilt graag een afvalcontainer huren omdat u een verbouwing hebt gepland. Wat kunt u dan het beste doen? We raden het u uiteraard aan om met ons in zee te gaan want ons bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van afvalcontainers. Dit geldt voor particulieren maar ook voor aannemers. U kunt een afvalcontainer huren met een inhoud van 3 tot en met 10 kubieke meter. Zo is er voor elke klus wat wils te vinden. En is zelfs 10 kubieke meter te klein, dan kunt u natuurlijk meerdere containers huren. Is een container volgeraakt? Laat het ons dan spoedig weten door het formulier op de website in te vullen of door te bellen, dan krijgt u de volgende dag al een schone en lege afvalcontainer geleverd. U vindt een ruime keuze aan containers op Goedkope Container. Een afvalcontainer huren is een stuk verstandiger dan wanneer u er een koopt. U moet dan zelf over vervoer kunnen beschikken waarmee u de container zo nu en dan naar de vuilstort of een recyclingbedrijf kunt rijden. Als particulier is daar geen beginnen aan. Maar ook freelance bedrijfjes zoals ZZP’ers hebben niet de plek of het geld om een dergelijke container te stallen. Aangezien de ene container meer geschikt is voor puin en de ander voor grondafval zou u theoretisch meerdere containers moeten kopen. Zeker als u recycling en het scheiden van afval belangrijk vindt. Dat is zeker een belangrijk kernpunt van ons. Dat is de reden waarom u een grote keuze hebt.

Weet u al welke afvalcontainer u huren wilt?

U kunt aldus een afvalcontainer huren door snel uw keuze te maken door op onze site rond te kijken. Klik het type afval aan en klik vervolgens op de hoeveelheid kubieke meter. As u dit niet echt kunt schatten dan kunt u maar beter een te grote dan een te kleine afvalcontainer huren. Geef aan op welke data u de afvalcontainer wilt huren en vul uw adres- en contactgegevens in. Per type afvalcontainer kunt u zien wat u wel en niet qua afval in deze containers mag deponeren. Als we de dakafval variant even als voorbeeld mogen gebruiken dan ziet u dat:

  • Deze container bestemd is voor onder andere dakgrind, epdm, dakleer, hout, ijzer en ander sloopafval afkomstig van uw dak.
  • Maar niet voor onder andere autobanden, technisch rubber, accu’s en asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal.

Denk er dus goed over na voordat u een definitieve keuze maakt omtrent het afvalcontainer huren. Als u een bepaald materiaal hebt waar u niet helemaal zeker over bent of het wel in de container mag worden gegooid, dan is het aan te raden om wederom contact met onze klantenservice op te nemen.

We bieden diverse containers aan voor elk type afval

Alle prijzen die u op de website vindt over het afvalcontainer huren zijn all-in. Dat betekent dat het brengen en ophalen van de containers bij de prijs is inbegrepen net als een eventuele tussentijdse omruiling van volle containers. We leveren overigens in heel Nederland. In principe kunnen we de volgende dag al aan huis leveren want we beschikken over een grote verzameling aan afvalcontainers. Houdt u er trouwens wel rekening mee dat er in sommige gemeentes een vergunning moet worden aangevraagd als u een container op openbaar terrein zet? Ook op betaalde parkeerzones kunt u dit niet zonder overleg doen. Overleg eerst met uw gemeente zodat men op de hoogte is van uw plannen en u niet onverhoeds een bekeuring krijgt. Als u vaker gebruik wenst te maken van onze service dan kunt u een gratis account aanmaken. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn