Uw bedrijfsauto verkopen via de site Bedrijfswagenverkopen.org

bedrijfsautoverkopen - Bedrijfsauto verkopen

U staat misschien niet te popelen om uw bedrijfsauto te verkopen, omdat u er in de loop der tijd zo gehecht aan bent geraakt. Toch kunnen er omstandigheden zijn die ervoor hebben gezorgd dat uw wagen gewoon niet meer voldoet aan uw eisen en wensen. Het is dan fijn om te weten dat u via het internet uw bedrijfsauto verkopen kunt, namelijk via de site Bedrijfswagenverkopen.org. Deze mensen zitten altijd op het aanbieden van bedrijfswagens te wachten, wat er eventueel ook mee aan de hand is. Hoe werkt het precies om een bedrijfsauto te verkopen via deze site:

  • Neem contact op om de waarde van de bedrijfswagen te bepalen
  • Gaat u akkoord met het bedrag? Dan wordt er een afspraak gemaakt om de wagen op te komen halen
  • U krijgt contant betaald en ontvangt gelijk het vrijwaringsbewijs

Meer weten? Check dan de site.

Een bedrijfsauto verkopen op de gemakkelijkste manier

Veel bedrijven zijn afhankelijk van hun vervoersmiddel. Ze zijn er dagelijks mee op de weg om op die manier onder andere klanten te kunnen bezoeken. Neem bijvoorbeeld een klusjesman. Die gebruikt de auto niet alleen om klanten te bezoeken, maar ook om alle materialen in mee te nemen die hij nodig heeft. Daarvoor is het hebben van een kleine auto niet praktisch. Daarom rijden deze vakmannen doorgaans in grote bedrijfswagens. U ziet ze vast wel vaak rijden op de weg, bedrijfswagens met het logo erop van het betreffende bedrijf. Het is een uitstekende manier om op die manier reclame te maken in de omgeving, maar geeft tegelijkertijd een stuk herkenbaarheid en professionaliteit. De klant hoeft op die manier alleen maar naar buiten te kijken om u aan te zien komen. Zonder bedrijfslogo is het gissen naar het antwoord of de bus daadwerkelijk van de vakman is die hij of zij heeft gecontacteerd. Een bedrijfsauto hebben is dus essentieel voor vakmensen. Het is dan ook een kleine ramp wanneer blijkt dat er iets mee aan de hand is. Mogelijk is er iets stuk, waardoor de motor niet gestart kan worden. Het betekent dat de klantenkring van die dag niet bezocht kan worden. Het is dan zaak om de wagen zo snel mogelijk bij de garage te krijgen. Bij de garage kan vervolgens blijken dat de wagen eigenlijk niet meer te repareren is voor een beheersbaar bedrag. Dat is een flinke domper, want nu zult u de bedrijfsauto verkopen moeten. Feit is dat u, wanneer u uw bedrijfsauto verkopen wilt, u er in dit geval niet meer de hoofdprijs voor zult kunnen krijgen. De kans bestaat ook dat u uw bedrijfsauto niet verkopen kunt aan de betreffende garage, omdat deze niet zit te wachten op het overnemen van een auto die niet meer gerepareerd kan worden. Hoe krijgt u nu de wagen naar huis om de bedrijfswagen te kunnen verkopen? Wat u het beste kunt doen is contact op te nemen met Bedrijfsautoverkopen.org. Dit zijn professionals die er hun vak van hebben gemaakt om bedrijfswagens over te nemen. Nu denkt u misschien dat zij waarschijnlijk alleen zitten te wachten op een bedrijfswagen die puntgaaf in orde is, maar dat is gelukkig niet het geval.

Bel met het mobiele nummer

Zij nemen graag de auto van u over, ondanks wat er allemaal mee aan de hand is. Het is zinvol om eens contact te leggen om te ontdekken wat ze voor u kunnen betekenen. Natuurlijk vindt u de contactgegevens gewoon op de site. Uw bedrijfsauto verkopen kan door het mobiele telefoonnummer te bellen. Het is ook mogelijk om u eventueel terug te laten bellen. Op de site vindt u hier een speciale tool voor.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn