Op zoek naar een 4 wheel drive auto?

Lesscher4wd - 4 wheel drive autoVeel mensen in Nederland rijden het allerliefst in een 4 wheel drive auto. Waarom dit zo is? Wij denken dat het komt omdat deze auto’s altijd zeer sterk zijn, lang mee gaan en bovendien op allerlei verschillende terreinen uit de voeten kunnen. Een robuuste 4 wheel drive auto is dus een zeer goede investering als u op zoek bent naar een auto die u nooit teleur zal stellen. Bij ons bedrijf Lesscher in Saasveld kunt u kiezen uit een zeer groot assortiment. Als u dus op zoek bent naar een uitstekende autodealer om een 4 wheel drive auto te kunnen kopen dan zit u bij ons zeker goed. Wij richten ons niet op één specifiek merk, maar hebben van verschillende makers een 4 wheel drive auto te koop. Daarnaast is het misschien handig om te weten dat u bij ons ook terecht kunt als u uw 4 wheel drive auto wilt verkopen. Wij kopen graag uw nieuwe of gebruikte auto op. Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor diverse occasions. Op het gebied van Toyota en Nissan hebben wij de grootste voorraad nieuwe en gebruikte wagens. Voor een 4 wheel drive auto van dit merk kunt u dan ook altijd bij ons terecht. Wij hebben niet alleen maar het nieuwste van het nieuwste, maar ook populaire oudere modellen kunt u bij ons gewoon nog kopen. Omdat wij ons alleen toespitsen op de 4 wheel drive auto kunnen wij u ook helpen bij diverse soorten reparaties. Ons gekwalificeerde personeel heeft vaak al jarenlange ervaring met dit soort auto’s en kan u dus met allerlei verschillende problemen helpen. Door deze specialisatie op het gebied van een 4 wheel drive auto kunt u nergens beter terecht dan bij ons als u problemen heeft met dit soort auto’s of aan onderhoud toe bent. Op onze mooie site kunt u veel meer vinden over wat wij u kunnen bieden en kunt u ook alvast veel modellen vinden die wij verkopen. Als u dus op zoek bent naar het beste adres in Nederland voor het kopen van een 4 wheel drive auto dan hoeft u niet verder te zoeken. Handig is ook dat u online bij ons een afspraak kunt maken, zodat u zeker weet dat u persoonlijke service krijgt als u bij ons langskomt.

Een nieuwe of gebruikte 4 wheel drive auto kopen

Binnen de 4 wheel drive auto wereld zijn wij inmiddels een bekende naam. Dit omdat wij ons alleen toespitsen op dit soort voertuigen. Hierdoor weten veel mensen in Nederland, maar ook zeker daarbuiten, ons te vinden als ze op zoek zijn naar een zeer goede nieuwe of uitstekend opgeknapte tweedehands 4 wheel drive auto. Bij Lesscher4WD kunt u vast en zeker vinden waar u naar op zoek bent. Omdat wij dus ook occasions verkopen is de kans groot dat u ook de wat oudere modellen van bijvoorbeeld Toyota en Nissan bij ons kunt vinden. Sommige modellen worden niet meer geleverd in Europa en zijn daarom zeer lastig te vinden. Als u op zoek bent een wat ouder model 4 wheel drive auto dan kunt u dus het beste even bij ons langskomen of op onze site kijken of wij het bewuste model te koop hebben staan. Omdat wij bekend staan als een kwalitatief hoogwaardige autodealer vinden wij het belangrijk dat onze service tot in de puntjes geregeld is. Daarom kunt u er op rekenen dat wij alles zeer goed voor u regelen en u veel voordelen kunnen bieden als u bij ons een 4 wheel drive auto aanschaft. Zo regelen wij altijd vervangend vervoer voor u als uw auto voor onderhoud of schadeherstel bij ons is. Als wij het hebben over vervangend vervoer dan bedoelen we uiteraard niet een klein autootje, maar gewoon een 4WD. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u altijd een geschikte auto tot uw beschikking heeft, ook als uw eigen 4 wheel drive auto onderhoud nodig heeft of schade heeft. In onze uitstekend uitgeruste werkplaats kunnen wij uw auto weer zo goed als nieuw maken, dus ook op dat gebied zit u bij Lesscher4WD uitstekend. Op het gebied van nieuwe auto’s kunnen wij u onder andere de volgende merken en modellen aanbieden:

  • Mitsubishi Pajero
  • Nissan Navara
  • Nissan Titan
  • Toyota Hi-Lux
  • Toyota Landcruiser

En uiteraard hebben wij in ons assortiment met occasions nog veel meer te bieden. Voor een overzicht van de auto’s die wij in onze showroom hebben kunt u terecht op onze website. Uiteraard kunt u ook gewoon langskomen of ons even bellen als u op zoek bent naar een specifiek merk of model.

Grootste voorraad op 4WD gebied

Hoewel er natuurlijk ook andere autodealers zijn waar u een mooie 4 wheel drive auto kunt vinden, kunnen wij onze klanten veel voordelen bieden. Zoals u eerder in deze tekst heeft kunnen lezen bieden wij uitstekende service, maar daarnaast zijn er nog veel andere redenen om bij ons langs te komen. Zo hebben wij op het gebied van 4WD een zeer grote voorraad. Wij hebben veel merken en modellen in onze showroom die u niet gemakkelijk ergens anders zult kunnen vinden. Kijk daarom vandaag nog eens rustig rond op onze website of maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Wij zorgen er dan voor dat u alle tijd heeft om rustig te kijken of er voor u iets tussen zit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn