Garagedeur

Garagedeur Specialist: hét bedrijf voor uw nieuwe garagedeur

De vervanging of aanschaf van een garagedeur is voor veel mensen niet een eerste prioriteit. Het is wel iets waar zeker goed bij stilgestaan kan worden, om onder meer het aanzicht van uw woning te verbeteren. Daarnaast is het gebruikersgemak ook het overwegen waard. Er bestaan zoveel soorten garagedeuren, dat u waarschijnlijk niet eens op de hoogte bent van alle mogelijkheden. De adviseurs van de Garagedeur Specialist zijn bereid de klanten in te lichten over alle modellen en technologische mogelijkheden. Dit advies is zeker een aanrader. Zo zorgt u ervoor dat geen enkel model aan u voorbij gaat en u zeker weten de garagedeur aanschaft die het meest geschikt is. Zie deze deur niet als een praktische noodzaak, maar een aanvulling op uw woning. Het is zelfs mogelijk de garagedeur helemaal passend te maken op de voordeur zodat het ook allemaal een geheel blijft. Op de website garagedeurspecialist.nl vindt u de Hörmann modellen die geleverd worden door deze specialist. Al zeker twintig jaar zijn zij leverancier van deze garagedeuren en beschikken daardoor over de benodigde kennis waar u van gebruik kunt maken. U kunt hier niet alleen een deur voor uw garage kopen, maar zij verzorgen ook voor de vakkundige plaatsing in uw huis.

Een passende garagedeur

Bij een garagedeur bestaat het standaardbeeld van een groot vierkant luik dat naar boven toe opent. Tegenwoordig bestaan er meerdere modellen en kunt u een model selecteren dat wellicht nog voordeliger is voor de ruimte in de garage. Modellen die op de website garagedeurspecialist.nl te vinden zijn, zijn onder meer:

  • Kanteldeuren
  • Roldeuren
  • Zijdelingse deuren

De kanteldeuren zijn de meest gangbare uitvoeringen. Allemaal zijn ze uitgerust met de nieuwste techniek die veiligheid en comfort biedt in het gebruik. Niet alleen aan de techniek is gedacht, maar ook het uiterlijk heeft de nodige aandacht gekregen. Steeds meer streven de leveranciers ernaar om de garagedeur de blikvanger van de woning te maken. Niet zo vreemd, aangezien dit een groot oppervlakte van het huis inneemt. Met roldeuren wordt meer ruimte gecreëerd, voor en achter de garagedeur. Bij roldeuren ontbreken de stangen en geleiders, wat zorgt voor meer ruimte in de garage. Het is mogelijk om de auto vlak voor de deur te plaatsen. De deur rolt zich verticaal op en neemt zo geen plaats in op het plafond. Daardoor blijft de ruimte op het plafond vrij om te gebruiken als opbergruimte. Verder bestaat de keus tussen de geïsoleerde en geïsoleerde versies. Als isolatie geen rol speelt, dan kunt u een ongeïsoleerde uitvoering plaatsen. De geïsoleerde uitvoeringen zijn een uitkomst als de garage ook nog andere doeleinden heeft, zoals een hobbyruimte. Ruimte is ook te besparen met de zijdelingse deuren. Deze schuiven naar de zijkant open met dezelfde techniek als de roldeuren. Ze zijn snel te openen en ideaal om met een fiets of brommer door heen te lopen. Door het zijdelingse systeem is het dan niet nodig om te bukken om de garage in te komen.

Veilige techniek

Een nieuwe garagedeur is niet alleen noodzakelijk voor het aangezicht, maar ook voor de veiligheid. Het gevaar is niet altijd vanaf de buitenkant te zien. In de moderne uitvoeringen zitten technieken als flexibele beschermkappen en een meervoudig veersysteem. Daarnaast zijn de nieuwe modellen ook beter beveiligd en minder inbraakgevoelig. Wanneer u een garagedeur heeft uitgekozen, kunt u een afspraak maken voor een deskundige plaatsing door een monteur. Zo zorgt u ervoor dat de deur op vakkundige en veilige wijze geplaatst wordt. Welke uitvoering u ook kiest, u kunt altijd rekenen op kwaliteit en veiligheid in uw huis. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn