Een plateauwagen koopt u uiteraard bij ons

Want op spotgoedkopeaanhangwagens.nl kunt u een plateauwagen kopen die geheel aan uw wensen voldoet. Een plateauwagen is een aanhangwagen die niet is overdekt. Het heeft een platte bodem van zeer sterk watervast betonplex afgewerkt met een antisliplaag die niet slijt. Wij leveren uiteraard topproducten en willen daarom enkel een plateauwagen aanbieden van een gerenommeerd merk. Denk aan

  • Eduard trailer,
  • Humbauer,
  • Twins trailers.

U kunt via onze website direct een plateauwagen bestellen. Natuurlijk kan een dergelijke investering niet te lang op zich laten wachten als u bijvoorbeeld onlangs voor uzelf bent begonnen als aannemer. Vrijwel elke klusjesman heeft in principe een busje nodig maar ook een plateauwagen. Want de plateauwagen is een multifunctioneel product. Misschien hebt u een garagebedrijf en wilt u auto’s en aanhangwagens verhuren. De plateauwagens zijn erg populair voor particulieren om te huren. Want burgers die een auto met trekhaak hebben, willen zo nu en dan een plateauwagen huren zodat ze grote objecten kunnen verplaatsen, de gekochte producten bij een bouwmarkt veilig thuis kunnen brengen of om te gebruiken tijdens een verhuizing. Voor particulier maar ook voor professioneel gebruik raden we daarom deze aanhangwagen van harte aan. Zoals u misschien wel kunt zien op onze website bieden we u een keur aan plateauwagens aan. Ziet u daarom door de bomen het bos niet meer? Dan kunt u via diverse kanalen met ons contact opnemen.

Wilt u een plateauwagen met of zonder borden?

Maar voordat u direct contact met ons opneemt kunt u ook zelf uw zoekgebied verkleinen. Gaat u maar eens op onze website kijken en selecteer dan op de plateauwagen. U zult zien dat u de maximale prijs aan kunt geven net als het bouwmateriaal zoals aluminium of roestvrij staal. Is de laadbordhoogte van belang? Wilt u überhaupt een wagen met borden die u uit kunt klappen? Of speelt het maximale laadgewicht een belangrijke rol bij uw keuze? Vink de categorieën aan en uit en vervolg uw weg. Mocht u dan nog steeds een vrij riante keuze hebben dan kunt u ons een e-mail sturen of even opbellen. U bent tevens van harte welkom op ons wagenpark in Kampen. We zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur. Alle prijzen die op onze website staan vermeld zijn inclusief 21% btw dus er zijn geen verborgen kosten. We garanderen overigens de laagste prijs garantie. Mocht u het elders goedkoper hebben gevonden dan horen we dat graag van u. We passen de prijzen van de desbetreffende plateauwagen direct aan. Deze aanhangwagen kan op vele manieren gebruikt worden. U kunt er uw hele inboedel op kwijt maar u kunt er tevens pallets oprijden met behulp van een heftruck. Men gebruikt dit type aanhangwagen tevens om grond zoals zand of aarde mee te vervoeren.

Kijk ook eens tussen onze andere aanhangwagens

Naast de plateauwagens bieden we een keur aan aanhangwagens aan van diverse merken. Dit is een markt die zeker niet stil zit dus we blijven uitbreiden en kunnen u snel op de hoogte brengen van veranderingen in deze markt. Bookmark daarom de site en neem zo nu en dan eens een kijkje. Wellicht wilt u wel gebruik maken van de huidige aanbiedingen. U bent immers niet een dief van de portemonnee. Naast deze plateauwagens kunt u hier onder andere bagagewagens, kippers, koelwagens en motortrailers bestellen. En vergeet niet om handige accessoires bij te bestellen waarmee u de aanhangwagens kunt uitbreiden zoals huiven, opzetborden of loofrekken. Uiteraard vindt u deze accessoires ook op onze website Spotgoedkope Aanhangwagens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn