Een mooie auto voor een uitstekende prijs bij autodealer Bart Wiegerinck

Het was even wachten, maar als je dan toch echt 18 jaar wordt, dan is het enorm fijn dat je eindelijk kunt starten met de rijlessen. Voor mij was het in ieder geval een feest. Ik vind het heerlijk om auto te rijden en dat is precies wat je legaal mag doen als je autolessen neemt. Natuurlijk rijd je niet in je eigen auto en je rijdt uiteraard samen met een instructeur, maar dat was voor mij geen reden om niet gewoon heerlijk te genieten. Voor het eerst achter het stuur was een hele belevenis. Met een kleine trap op het pedaal schiet je zo maar vooruit. Zonder enige inspanning rijd je ook zo maar 50 kilometer per uur over de weg. Het is onvoorstelbaar hoe snel je over de limiet gaat. Op de fiets ben je altijd maar aan het zwoegen voor hooguit 20 kilometer per uur. In de auto heb je er nauwelijks erg in dat je met 60 kilometer per uur over de weg raast. Het lessen duurde niet lang en na twee volle maanden was ik al trotse eigenaar van het felbegeerde roze pasje. Ik mocht van mijn ouders kiezen tussen mijn rijbewijs betalen of mijn auto betalen. Ik koos ervoor om mijn eigen rijbewijs te betalen en vervolgens ben ik samen met mijn vader naar de autodealer gereden. Daar mocht ik dan mijn eerste auto uitzoeken. Dit moment was nog vele malen spannender dan mijn eerst rijles. Stel je eens voor! Je eigen auto op 18 jarige leeftijd. Ik weet dat niet veel leeftijdsgenoten een zelfde soort geluk mogen ervaren. De meeste vrienden van mij die wel een rijbewijs hebben, rijden eigenlijk alleen rond in de auto van hun ouders. Eén vriend van me heeft wel een eigen auto, maar deze heeft hij zelf gekocht en het is niet bepaald een mooie auto. Dat maakt op 18 jarige leeftijd ook niet zoveel uit natuurlijk, maar ik was blij dat ik een fatsoenlijke auto mocht uitzoeken bij de autodealer. We wonen in Enschede, dus we kozen uiteraard voor de autodealer Bart Wiegerinck. Zijn garage is lekker dichtbij, dus we konden er zo maar even naar toe rijden. We hadden op de website al even gekeken wat er zo al te halen viel bij deze autodealer. Het viel ons op dat het assortiment zeer uitgebreid is en ook erg divers. Je kunt bij deze autodealer verschillende auto’s kopen, dus we gingen vol goede moed naar autodealer Bart Wiegerinck.

Een goede auto kun je prima kopen via de autodealer

De goede moed heeft ons niet verlaten. Na een fijn gesprek met de autodealer hebben we verschillende auto’s bekeken en uitgetest. Als ik het me goed herinner ging het om de volgende automerken:

  • Ford
  • Opel
  • Volkswagen
  • Mazda

Het is uiteindelijk de Ford Fiesta geworden. Een mooie degelijke auto met weinig kilometers op de teller en een zeer schappelijke prijs. Wel duurder dan mijn rijbewijs, dus ik had in ieder geval de juiste keuze gemaakt. We zijn inmiddels een jaar verder en de auto doet het nog prima. Dus ik heb niets aan te merken op de service van autodealer Bart Wiegerinck. Ik kan deze autodealer dan ook van harte aanbevelen. Dat is uiteraard ook waarom ik deze review schrijf. Bij deze dus een warme douche voor Bart Wiegerinck.

Contact met Bart Wiegerinck

Ben je zelf ook nieuwsgierig geworden, dan kun je altijd terecht op de website van bartwiegerinck.nl. Mocht je vragen hebben, dan kun je ook langskomen in de garage of even bellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn