De comfortabele Mitsubishi Outlander PHEV

Een grote, comfortabele auto is de Mitsubishi Outlander PHEV. Deze auto is in veel modellen leverbaar en daarom voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een luxe auto nodig voor het hele gezin of juist een snelle comfortabele wagen voor lange afstanden door natuurrijk gebied? De Mitsubishi Outlander PHEV heeft het allemaal. U kunt deze auto voordelig aankopen voor nog geen 50.000 euro. Daarnaast zijn er goede lease mogelijkheden en kunt u de Mitsubishi Outlander PHEV ook per maand afbetalen. Het businessmodel van de Mitsubishi Outlander PHEV is voordelig door het goede belastingvoordeel en wordt voorzien van diverse luxe extra’s. Dit model is bijvoorbeeld uitgerust met 7 airbags voor veel veiligheid en heeft 4-wiel aandrijving. Daarnaast zorgt u er met de afsluitbare laadklep voor dat er geen bagage verloren kan gaan. De Mitsubishi Outlander PHEV heeft een prachtig design dat op elke weg opvalt. De stoere voorbumper en grille geven de kracht weer die onder de motorkap schuilgaat. Ook de LED koplampen zijn niet te missen en geven de auto een unieke uitstraling. Over het hele exterieur komen de stijlelementen van chroom voor. Dit zorgt voor een mooi geheel waarbij ook de zilverkleurige roofrails goed uitkomen. Daarnaast is de Mitsubishi Outlander PHEV voorzien van lichtmetalen velgen. Het design straalt overal dezelfde hoge mate van luxe en comfort uit. Dit is absoluut een auto waar u mee gezien wilt worden. Natuurlijk moet de Mitsubishi Outlander PHEV het niet alleen hebben van design. Het comfort is uiteraard ook in het interieur terug te vinden en zorgt voor een plezierige rijervaring. Wat meteen opvalt is de ruimte. U kunt hier gemakkelijk met het hele gezin lange reizen in maken en mocht u alleen op pad gaan dan kunt u de achterstoelen eenvoudig platleggen voor een grotere laadruimte.

Veiligheid bij de Mitsubishi Outlander PHEV

Voor elke weggebruiker staat veiligheid uiteraard voorop en daar is de Mitsubishi Outlander PHEV dan ook helemaal op aangepast. Met de 7 airbags in het business model is goed aan de veiligheid gedacht, maar dit zijn niet de enige verbeteringen op het gebied van veiligheid. De Mitsubishi Outlander PHEV is voorzien van een kooiconstructie waardoor alle inzittenden in het geval van een ongeluk beschermt blijven. Mocht u betrokken raken bij een botsing, dan wordt de klap door de kreukelzones zo veel mogelijk geabsorbeerd. De Mitsubishi Outlander PHEV heeft voor veiligheid dan ook de hoogst haalbare 5 sterren weten te bemachtigen bij de Euro NCAP-crashtest. U kunt er van uitgaan dat u zo goed mogelijk beschermt bent in deze auto. Bij de aanschaf van een Mitsubishi Outlander PHEV gaat u natuurlijk niet alleen voor veiligheid, maar wilt u ook verzekerd zijn van zuinig verbruik. Door de lage CO2 uitstoot houdt u geld over en zijn ook lange reizen goed te doen. Om alle mogelijkheden op een rijtje te krijgen is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij autobedrijf Bennie Wilmink. Hier helpen ze u graag verder met het maken van de juiste keuze.

Verschillende modellen

De Mitsubishi Outlander PHEV is verkrijgbaar in verschillende modellen. Naast het Business model kunt u ook kiezen voor de Executive Edition. Dit model heeft veel voordelen en is uitgerust met een hoop extra’s zoals:

  • Een audio systeem met 9 ingebouwde speakers
  • Elektrische verwarming, waaronder stoelverwarming
  • Parkeersensoren voor en achter

Door deze extra’s is het Executive model van de Mitsubishi Outlander PHEV als echt luxe te ervaren. U komt in deze auto ongetwijfeld helemaal tot rust. Het is dus ook geen enkel probleem om lange reizen te maken op de weg. Informatie over de verschillende extra’s is op te vragen via de website door middel van het digitale formulier. Ook is het op deze manier mogelijk om een afspraak te boeken voor een proefrit. Tijdens deze rit ervaart u de Mitsubishi Outlander PHEV als geen ander en kunt u de auto goed uittesten. Bij de aankoop van een nieuwe auto of zelfs bij de aanschaf van een ander model is het van belang dat u er fijn in rijdt en dit ook van te voren kunt ervaren. Binnen 3 werkdagen krijgt u per email antwoord en kunt u bij de vestiging van uw keuze een proefrit komen maken. Ideaal voor iedereen met een druk werkschema, u kunt geheel zelf de tijd en plaats bepalen. Ook voor het beste advies bent u bij Bennie Wilmink aan het juiste adres. Door de persoonlijke aanpak krijgt u de antwoorden waar u naar op zoek bent. U kunt de Mitsubishi Outlander PHEV helemaal naar uw wensen uitbreiden met de vele extra’s waar uit gekozen kan worden. Het is natuurlijk belangrijk dat u straks in de auto van uw dromen gaat rijden. Met de Mitsubishi Outlander PHEV kunt u alle kanten op. Met een goede verzekering en de beste service, ook op de lange termijn, kunt u lang genieten van uw aankoop. Ook hulp bij pech en garantie zijn belangrijke zaken die u van te voren geregeld moet hebben. Komt u bijvoorbeeld ergens langs de kant van de weg te staan, dan wilt u natuurlijk graag snel geholpen worden en eventueel een tijdelijke auto tot uw beschikking krijgen. Deze mogelijkheden en de voorwaarden kunt u met het professionele team van Bennie Wilmink bespreken. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u goed de weg op gaat en ook met pech meteen geholpen zult worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn